Steunt u Marc ook?

Diverse loopwedstrijden voor stichting ACNES

Steunt u Marc Ouedraogo en daarbij stichting ACNES ook?
Marc zal aan verschillende hardloopwedstrijden meedoen en zet zich op deze manier in om ACNES meer bekendheid te geven! Wij zijn weer zeer vereerd! Wij hopen op jullie steun! Zet 'm op Marc!

Waarom steunt Marc stichting ACNES?

Ik ben Marc Ouedraogo, 35 jaar, afkomstig uit Burkina Faso. Getrouwd en 2 kinderen (1& 6 jaar)

Deze zomer ga ik meedoen aan diverse hardloopwedstrijden om geld op te halen voor de stichting ACNES . Mijn vrouw Daniëlle heeft al sinds 2014 Acnes en nog steeds staat de pijn dagelijks centraal in het gezin. We merken nog steeds dat ACNES bij artsen onbekend is als ze bijvoorbeeld  met pijnaanval op de huisartsenpost komt maar ook op pijnpoli in ziekenhuizen of bij revalidatie centra. Er is helaas nog steeds geen medicijn of behandeling die echt blijvend effect heeft ..
Mijn hardloopwedstrijden:

22/6 10mile loop Veldhoven. Finished 5mile (8.2km) In 33m03

29/6 Merseloop 10k in Merselo

17/8 Siebengewald kermisloop 10k

22/9 Kwaakerrun Venlo 10k

29/9 Kermisloop Belfeld

6/10 Singelloop Venray

17/11 Zevenheuvelenloop Nijmegen

Waar gaat het sponsorgeld naar toe?

Stichting ACNES is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, voor en door ACNES-patienten.
Allereerst zullen wij bijeenkomsten met verschillende ACNES lotgenoten realiseren en een enquete verspreiden.
Het doel van het bijeenkomen en het uitzetten van de enquete is om samen met ACNES lotgenoten te besluiten hoe wij het sponsorgeld gaan besteden.

De speerpunten om het sponsorgeld voor in te zetten zijn:

• Acties t.b.v. het creëeren van verdere bekendheid, het verspreiden van informatie en voorlichting.
  • Lotgenoten bijeenkomsten realiseren in zgn huiskamer projecten, hier is veel vraag naar.
  • Het leveren van financiële bijdrage aan verder onderzoek.

Vanuit deze speerpunten zal er gebrainstormd worden met ACNES-lotgenoten.

Alles rondom Marc zijn actie zal te volgen zijn hier op de website en via de sociale media kanalen. Het vervolg zullen we vastleggen en met u delen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de sponsor actie van Marc en blijf ons volgen via Facebook en hier op de website!

Recent Nieuws

Kekmama